EvenimenteRugaciune

Ziua de Rugăciune pentru Pacea Ierusalimului, 7 octombrie 2012

Ziua de Rugăciune pentru Pacea Ierusalimului este cel mai mare eveniment din istorie concentrat pe Ierusalim, implicând 175 de naţiuni, 300,000 de biserici şi zeci de milioane de credincioşi angajaţi în a se ruga pentru pacea Ierusalimului şi a locuitorilor săi.

Acum, în al zecelea an, Ziua de Rugăciune pentru Pacea Ierusalimului are loc anual în prima duminică din octombrie pentru a creşte conştientizarea globală şi mijlocirea în numele Ierusalimului.

Pentru prima oară de la întemeierea sa din 2002, participanţii din cadrul Zilei de Rugăciune vor putea să posteze rugăciuni înregistrate video prin intermediul KeepTree.com, iar aceste videouri vor fi permanent acumulate şi vizualizate într-o galerie, pentru a fi împărtăşite poporului Israel şi lumii pe adresa www.keeptree.com/dppj.

„Acesta va fi cel mai mare schimb video interconfesional de cuvinte de încurajare şi rugăciuni din istorie”, declară Robert Stearns, fondatorul şi directorul executiv al Eagles Wings, şi co-preşedinte, împreună cu pastorul Jack Hayford, al zilei mondiale de rugăciune. „Într-adevăr, asta va demonstra locuitorilor din Ierusalim că nu sunt singuri. Şi asta va oferi o oportunitate pentru vindecarea mult dorită, întrucât creştinii din întreaga lume îşi exprimă dragostea şi sprijinul, şi angajamentul nostru statornic de a vedea pacea reală ce va apărea în Ierusalim şi în întreg Orientul Mijlociu.”

„KeepTree.com este mândră de a sprijini Ziua de Rugăciune pentru Pacea Ierusalimului din acest an”, declară  Jon Loew, fondator, CEO al KeepTree LLC. „Întrucât Israel se confruntă cu ameninţări fără precedent din partea vecinilor săi, noi încurajăm 800,000 de oameni să înregistreze rugăciuni video- una pentru fiecare din cei 800,000 de locuitori ai Ierusalimului, pentru a le reaminti că el sau ea nu este singur/ă.”

Ierusalimul este locul de naştere al civilizaţiei occidentale, centrul spiritual al credinţei iudeo-creştine, axa pentru gândire şi convingere religioasă care, timp de secole, a avut un efect mai larg asupra expresiei filosofice, culturale, artistice, sociologice şi politice.

Christian Telegraph

Articol similar pe această temă găseşti aici

Show More

Ioana Heredea

"Adevarata avutie a omului nu consta in bani, ci intr-un suflet echipat pentru viata de dupa moarte. Consider ca cel mai frumos mod de a fi o binecuvantare si, in acelasi timp, binecuvantat inseamna sa arunci samanta in locul potrivit, contribuind la cresterea spirituala a altora."

Related Articles

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Back to top button