ArticoleDevotionale

Prea ocupaţi

Idolii sunt încă un înlocuitor ieftin pentru Dumnezeu; lucruri precum cariera, contul din bancă, învestiţiile, copiii, căsnicia, scopul vieţii, ca să nu vorbesc de toate religiile false de pe faţa pământului.
În nesăbuinţa noastră ne construim viaţa în jurul zeilor făcuţi de mâini omeneşti. Uităm că singurul care merită toată atenţia şi timpul nostru este singurul Dumnezeu care merită lăudat şi glorificat, pentru că  tot ce avem este prin îndurarea Lui. Niciunul din planurile noastre zilnice nu ar reuşi dacă Dumnezeu nu s-ar implica personal, ocupându-se de toate; şi suntem conştienţi de asta, şi totuşi ni se pare o obişnuinţă şi uităm să Îi mulţumim. Suntem conduşi de îngrijorări, de depresii şi dezamăgiri şi uităm să mai zâmbim, să spunem o vorbă bună, să dăm o mână de ajutor. Oamenii au nevoie de noi. Suntem prea ocupaţi cu alte activităţi.

Viaţa trece, şi noi pe lângă ea. Să ne facem timp, pentru ei, pentru El…

Show More

Related Articles

One Comment

  1. Un articol super, dar prea scurt. Mi-as fi dorit sa fi citit mai mult pe aceasta tema destul de trista, dar frecvent intalnita in zilele noastre.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Back to top button