Editoriale

Umblând cu Dumnezeu în planurile noastre

BibliaNoi creştinii, spunem deseori că vrem să facem voia lui Dumnezeu în orice acţiune a vieţii noastre. Nu e deloc rău, din contră cel mai bine pentru că ştii să stai mereu la dispoziţia lui Dumnezeu. Ȋnsă… contrar opus, de multe ori facem tocmai invers.

Vrem voia Lui, dar împlinim voia noastră. Trebuie să recunoaştem cu toţii, voia lui Dumnezeu pentru noi uneori este foarte grea, şi de aceea alegem calea cea mai simplă, calea noastră, aceea pe care noi ne-o impunem şi dorim să realizăm în ea. Ȋn dreptul meu, recunosc, am falimentat de multe ori în planuri. Mi-am propus multe şi am negociat multe, însă până la urmă n-a mai rămas nimic din planurile mele pompoase şi pline de realizări pe care doar în vise le poţi împlini şi tot acolo îşi găsesc şi finalul fericit.

Am vrut să fac voia lui Dumnezeu în viaţa mea, şi de aceea i-am cerut ca El să îmi dea puterea de a accepta ceea ce El pregăteşte pentru mine. De cele mai multe ori, vom rămânea surprinşi de planul pe care Dumnezeu tocmai l-a pregătit pentru noi. Problema este următoarea. Suntem mereu pregătiţi să acceptăm planul Lui în viaţa noastră? Rugăciunea “Tatăl nostru” cunoscută de toţi creştinii spune “facă-se voia Ta, precum în cer, aşa şi pe pământ” (Luca 11:2). Deci, noi spunem şi chiar ne rugăm ca voia Tatălui să se facă în vieţile noastre pe acest pământ.

Nu e uşor să acceptăm planul lui Dumnezeu care îl are pregătit pentru fiecare dintre noi, însă dacă vom merge pe instincte proprii şi planuri pământeşti vom da greş şi vom falimenta cât mai curând.

Dacă vrei şi tu, drag cititor, ca voia lui  Dumnezeu să se facă în viaţa ta, nu uita, ai nevoie de rugăciune înaintea Tatălui prin care să-I ceri putere de a accepta acest plan divin. Roagă-te pentru aceasta!

Show More

Silviu Firulete

“Pentru mine, a lucra pentru Dumnezeu și a rӑspândi Cuvântul Lui cel Sfânt este o chemare divinӑ ȋncӑ de când eram copil mic. Știu și ȋmi place sӑ cred cӑ tot ceea ce fac pentru lucrarea Sa este o binecuvântare pentru cei din jurul meu, iar când voi fi chemat acasă ȋn Cerul Sfânt, voi fi rӑsplӑtit pentru tot ceea ce am lucrat și am investit ȋn lucrarea Lui.”

Related Articles

One Comment

  1. Ma gasesc in aceasta traire si eu cu regret ,dar ma rog ca Tatal sa-mi dea putere si vointa de a trai dupa planul lui .Amin

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Back to top button