Evenimente

La mulţi ani, Silviu Firulete!

firulete silviuO nouă zi. Un nou început. Clipe care se infiltrează în absolut orice colţ al sufletului, lăsând armonie, mai târziu devenind un punct de referinţă, momente istorice care vor putea fi savurate prin prisma amintirilor. A fost un ieri glorios, urmează un azi plin de surprize şi un mâine plin de necunoscut.

Cu siguranţă una dintre cele mai importante evenimente din viaţa omului este celebrarea celei mai binecuvântate zi: ziua de naştere. Este ziua când totul se transformă în sărbătoare, când lacrimile cerului se schimbă în surâsuri gingaşe ce nu pot fi trecute cu vederea. Clipe de meditaţie, analiză a ceea ce am realizat, a revoluţiei spirituale, a ceea ce nu am reuşit să ducem la bun sfârşit, dorinţe.

Stimat lider al echipei Total Schimbat, în această zi specială, noi, Camelia Grigorescu, Lidia Baiaş, Denisa Turcuţ, Ioana Heredea, Doris Arminia, dorim să Îi mulţumim lui Dumnezeu că ne-a oferit un bun coordonator pentru răspândirea Evangheliei prin intermediul acestui site. Mulţumim că ai fost pentru noi mai mult decât un lider: ai fost un prieten. Îţi dorim să ai parte de cele mai alese binecuvântări. Rămâi o binecuvântare pentru echipa Total Schimbat, dar şi pentru cei din jurul tău. Caută să înflăcărezi pasiunea primită dela Domnul pentru înaintarea Evangheliei şi rămâi un luptător vajnic în armata Celui sfânt!

 La mulţi ani, Silviu Firulete!

Show More

Ioana Heredea

"Adevarata avutie a omului nu consta in bani, ci intr-un suflet echipat pentru viata de dupa moarte. Consider ca cel mai frumos mod de a fi o binecuvantare si, in acelasi timp, binecuvantat inseamna sa arunci samanta in locul potrivit, contribuind la cresterea spirituala a altora."

Related Articles

One Comment

  1. Ce pot să-ţi doresc mai mult decât ce a pregătit deja Dumnezeu pentru viaţa ta, dar ştiu că tot ce a pregătit pentru tine, în spatele oricărui lucru se află dragostea Sa! Fii binecuvântat. El să-ţi călăuzească paşii şi să-ţi împlinească dorinţele.
    Pentru ca astazi este o zi speciala pentru tine, ma alatur celor ce iti doresc din adancul sufletului sa ai parte numai de impliniri, multa sanatate si Dumnezeu sa te calauzeasca si sa iti oranduiasca totul cum este mai bine pentru tine. Fie ca anii ce se scurg, sa treaca precum razele soarelui mangaie o floare ce sta sa infloreasca.LA MULTI MULTI ANI FERICITI!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Back to top button